Splošni pogoji- reklamacije, napačno blago in garancija

REKLAMACIJE in NAPAČNO BLAGO

REKLAMACIJE

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži. 

Prejeto blago preglejte takoj. Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni poškodbi na izdelku, ki je nastala med transportom, zavrne takoj kurirju, ki je blago dostavil. Torej izdelka ne prevzemite. S kurirjem izpolnita reklamacijski zapisnik, ki je podlaga za reševanje reklamacije. Na podlagi tega vam bomo poškodovani izdelek zamenjali z novim.

O reklamaciji nas lahko obvestite direktno na mail ibx.slovenija@gmail.com, da bo zadeva čim hitreje urejena.

NAPAČNO BLAGO

Prejeto blago preglejte takoj. Če je v poslanem paketu napačno blago, mora kupec najkasneje v 3 dneh po prevzemu obvestiti trgovino www.nohti-monique.si na elektronski naslov ibx.slovenija@gmail.com. Na podlagi ustreznega obvestila spletna trgovina www.nohti-monique.si kupcu v najkrajšem možnem času izdelek zamenja. Po prejemu vrnjenega izdelka na sedež podjetja se kupcu pošlje pravi izdelek.

Garancija
Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. Garancija praviloma ne velja za potrošnji material, itd. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.
Garancija preneha veljati pri:

·                     neupoštevanje navodil za uporabo,

·                     popravila, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,

·                     vgraditve neoriginalnih sestavnih delov izdelka,

·                     malomarnega ravnanja z izdelkom,

·                     poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

Za vse aparate in naprave je garancija 12-mesecev (od dneva nakupa), razen če ni posebej navedeno obdobje garancije.

Ob predaji artikel ne sme biti v razstavljenem stanju! Priložite tudi opis okvare. Obvezno priložite garancijski list in račun (oboje je lahko fotokopija).
Artikel lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Studio Lepote Monique
Simona PIKL s.p
Gubčeva 6
3000 Celje

Dodatne informacije v zvezi z reklamacijami:
Na telefonski številki 051 358 402 od ponedeljka do petka vsak dan od 8.30 do 16.00 ure, ali preko e-pošte na naslovu ibx.slovenija@gmail.si ali osebno v našem salonu Nohteraj Monique, Simona Pikl s.p., Gubčeva 6, 3000 Celje.