Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Studio Lepote Monique Simona PIKL s.p. (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja spletne strani Studia Lepote Monique so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran Studia Lepote Monique je namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Studio Lepote Monique, Simona Pikl s.p. z naslovom Prekorje 100, 3211 Škofja vas. Uporabnik je oseba, ki uporablja našo spletno stran Studia Lepote Monique. Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne strani www.nohti-monique.si urejata z spodnjimi splošnimi pogoji.

Na naši spletni strani www.nohti-monique.si lahko najdete izdelke za  nohte proizvajalcev GEL II, LA PALM PRODUCTS (Gel II), FAMOUS NAMES, NK COSMETICS, WAX:ONE,  FOOTLOGIX, Slicare, NDED, GREENIK in ti so razdeljeni v posamezne skupine. Ko najdete želeni izdelek, je poleg njegovega naziva navedena tudi količina in cena- če le ta ni navedena nas kontaktirajte na mail ibx.slovenija@gmail.com, ter praviloma opis izdelka. Za več informacij o izdelku,  način uporabe, se lahko obrnete na naše kontakte. V primeru, da boste izdelek naročili, bo na izdelku deklaracija z opozorili. Za nekatere izdelke lahko na vašo željo dobite tudi podrobna navodila za uporabo.

Za potrditev nakupa velja oddaja naročila preko spletne trgovine na spletnem mestu www.nohti-monique.si, elektronske pošte ibx.slovenija@gmail.si ali po telefonu 051 358 402.

Ob nakupu kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji nakupa na spletnem mestu www.nohti-monique.si, ter se z njimi strinja.

Po oddanem naročilu boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje prek spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za nedelovanje trgovine zaradi neznanja uporabe, kakršnih koli posledic zlorabe spletne trgovine, nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo.

 

POSTOPEK NAKUPA

 

Nakup kot registriran uporabnik

V kolikor se želite registrirati v spletno trgovino www.nohti-monique.si, za registracijo potrebujete veljaven e-mail naslov, kamor vam bo poslano elektronsko sporočilo s podatki registracije. Ob registraciji morate vnesti vaše osebne podatke. Z registracijo prihranite čas pri kasnejših nakupih, saj vam ni potrebno vsakič znova vnašati osebnih podatkov, prav tako pa imate v vašem profilu MOJ RAČUN zgodovino preteklih naročil.

Polja označena z zvezdico so obvezna. Registracijo potrdite z klikom na gumb NADALJUJ. V primeru, da katero obvezno polje pustite prazno, vas bo usmerilo nazaj na registracijski obrazec, kjer bo označeno kateri podatek ste pozabili vnesti oz. kje ste se zmotili.

Ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknite ikono V KOŠARICO. Zgoraj desno v KOŠARICI lahko spremljate, koliko artiklov imate v njej.

Ko želite zaključiti nakup v KOŠARICI kliknete gumb NA BLAGAJNO ter sledite korakom nakupa.

KORAKI PROCESA NAKUPA:

1. KOŠARICA: Ko kliknete na gumb POGLEJ KOŠARICO, lahko poljubno spreminjate količine izbranih izdelkov in zraven pritisnite gumb POSODOBI KOLIČINE

Sledi gumb NA BLAGAJNO.

2. NA BLAGAJNI: 

1. MOŽNOST NAKUPA: Če ste že prijavljeni, s svojim profilom izberete način plačila, sicer se morate pred tem registrirati oziroma prijaviti. Lahko pa nakup izvedete  tudi kot "gost" in pri vsakem naročilu vnesete vse potrebne podatke za dostavo.

2. NASLOV PLAČNIKA: Preverite svoje podatke za dostavo in kliknete gumb NADALJUJ.

Sledi gumb PODROBNOSTI DOSTAVE.

3. PODROBNOSTI DOSTAVE: Izberete naslov za dostavo (ali obstoječi naslov ali novi).

Kliknite gumb NADALJUJ

4. NAČIN DOSTAVE: Izberete način dostave za naročilo.

Kliknite gumb NADALJUJ. Sledi NAČIN PLAČILA.

5NAČIN PLAČILA: Izberite način plačila za nakup in obkljukate ikono, kjer piše da ste prebrali splošne pogoje poslovanja in se z njimi strinjate. Sledi gumb NADALJUJ.

6. POTRDITEV NAROČILA: Še enkrat pregledate naročilo in ga potrdite na gumb: POTRDI NAROČILO.

Naročilo je zaključeno.  Vaše naročilo je bilo oddano v nadaljnjo obdelavo. 

Zgodovino in status naročil lahko kadarkoli spremljate v MOJ RAČUN s klikom na Zgodovina.

Vse informacije o naročilu prejmete tudi na vaš e-mail naslov.

NAČIN PLAČILA

·                     Plačilo po predračunu – Če ste se odločili za plačilo po predračunu, vam bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. 

·                     osebni prevzem- blago lahko prevzemete na naši PE Studio Monique, Gubčeva ulica 6, 3000 Celje med 8.30 in 16h od ponedeljka do petka.

·                     plačilo po povzetju: Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba Pošte Slovenije za tovrstno storitev zaračunava provizijo, ki ni obračunana na računu. In sicer:

- za znesek odkupnine do 98,00 € zaračuna 1,05 € provizije,

- za znesek odkupnine od 98,00 € do 501,00 € zaračuna 1% od vrednosti in

- za znesek nad 501,00 € zaračuna 5,01 €.
Provizijo plačate poštarju posebej, strošek ni vključen v vrednost paketa.

Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki sodi ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo.

IDENTIFIKACIJA STRANK OB PREVZEMU BLAGA

Dobavitelj oziroma od njega pooblaščena dostavna služba, si pridržuje na primeren način preveriti istovetnost  prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovimo, da naročeno blago lahko izročimo pravemu naročniku.

NEPREVZEM POŠILJKE

V primeru neprevzema poslane pošiljke brez predhodnega pisnega obvestila o odstopu od pogodbe, vam bomo zaračunali stroške, ki so nastali s poštnino za pošiljanje pošiljke.

 

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).

Za vsa naročila veljajo trenutne cene. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila.

Trenutno veljajo navedene cene izdelkov, ki pa jih lahko spremenimo brez predhodnega obvestila.

 

AKCIJE-POPUSTI

Roki veljavnosti akcijske ponudbe veljajo do preklica. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Ponudba velja do preklica. 

Uporabniki spletne trgovine lahko kupujejo izdelke po akcijskih cenah in cenah s popusti. Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo pri vsakem izdelku za katerega akcija ali cena s popustom velja, jasno določeni pogoji udeležbe v njih.

Nekatere fotografije artiklov so simbolične in lahko barvno odstopajo, kar pa ne spremeni njihovih lastnosti. Za morebitne napake na spletni strani se vam opravičujemo in vas prosimo, da se obrnete na nas (glej kontakt).

 

DOBAVA IN DOBAVNI ROK


V Studiu Lepote Monique stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Vaše naročilo obdelamo najkasneje v treh delovnih dneh. Naročila lahko praviloma oddate preko e-pošte ali izjemoma preko telefona ali osebno na sedežu podjetja. Naročila vam skušamo dostaviti v najkrajšem možnem času, najkasneje v 10 delovnih dneh. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, vas o tem obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podalj