NK COSMETICS

NK COSMETICS

NK Cosmetics je brazilsko podjetje, ki posluje že od leta 1997.

Podjetje teži k naravnim sestavinam, ki sestavljajo naše proizvode za nego telesa, rok in nog. Filozofija podjetja je, da oblikujemo oz. razvijamo izdelke, katerih elementi se nahajajo v naravi.

Na ta način želimo vlagati v strategije, ki prispevajo k družbi, ki je pravičnejša, bolj kulturno raznolika, rentabilna in okolju primerna. Težimo k okolju prijaznim izdelkom, ki prispevajo k zdravju obeh, ljudi in planeta. Mi ne preizkušamo naših izdelkov na živalih, ter si prizadevamo za delo z naravnimi viri na uravnotežen in spoštljiv način ter v celoti v skladu z našimi vrednotami. NK Cosmetics je prisotna v številnih državah, ki zagotavljajo odličnost v kakovosti in najvišji tehnološki razred v kozmetičnih rešitvah.

Kompleti za enkratno uporabo - izdelki za manikuro in pedikuro

BREZ PARABENOV - BREZ TRIKLOSANOV - DERMATOLOŠKO TESTIRAN

 

Komplet za enkratno uporabo vsebuje rokavico ali nogavico, ki že vsebuje ekskluzivno emulzijo, sestavljeno iz 100 % surovin iz obnovljivih rastlinskih virov: obogatenih z aktivnimi sestavinami, ki hitro mehčajo obnohtno kožico in navlažijo roke in noge, hkrati pa preprečuje glivične in bakterijske okužbe.

Urea – visoka vlažilna moč

Vitamina E – antioksidant, ki preprečuje hitro staranje kože

Rastlina Keratin - okrepi nohte

Copaíba olje – deluje protivnetno, antiseptično in ima zdravilne učinke


Za ogled cen se je potrebno prijaviti oziroma poslat povpraševanje na mail ibx.slovenija@gmail.com

Zelo bomo veseli tudi vašega klica na 051 358 402

Podkategorije